فروش عمده دال عدس يكي از بازار هاي پر رونق مي باشد اين محصول داراي طعم بسيار خوبي است كه همين موجب شده است تا طرفداران بسياري داشته باشد و از آنجايي كه خواص بسياري دارد پيشنهاد شده است تا اين محصول را در برنامه غذايي خود داشته باشيد.
مهمترين مزايا اين محصول انرژي بالا آن مي باشد به همين سبب استفاده از آن در وعده صبحانه به شدت پيشنهاد مي شود. با استفاده از اين محصول در وعده صبحانه شما مي توانيد در انرژي لازم براي طول روز را بدست آوريد در نتيه استفاده از آن براي ورزشكاران كه طول روز به ورزش مشغول هستند بسيار پيشنهاد مي شود.
با استفاده از اين محصول در وعه صبحانه براي ورزشكاران انرژي لازم فراهم مي شود تا در طول روز بدون خستگي زودهنگام به ورزش خود ادامه دهند و انرژي لازم در طول روز را داشته باشند.
فروش عمده دال عدس در بازار امروز بسيار پر رونق مي باشد، دال عدس يكي ديگر از انواع حبوبات مي باشد كه داراي محبوبيت بسياري است دال عدس از خانواده عدس مي باشد و از لحاظ ظاهري داراي رنگ نارنجي است و طعم آن نزديك به طعم گوجه فرنگي مي باشد.
دال عدس در مقايسه با عدس داراي اندازه كوچكتري مي باشد اما داراي خواص بسياري است كه در ادامه در ارتباط با آن بيشتر خواهيم گفت.
دال عدس مي تواند در برنامه غذايي افرادي كه رژيم غذايي دارند قرار گيرد و بسيار مفيد باشد و همينطور براي كساني كه قصد اضافه وزن دارند طبق برنامه غذايي مي تواند بسيار مناسب باشد.
يكي از فوايد دال عدس اين است كه به سلامت گوارش كمك شاياني مي كند. دال عدس مي تواند به عنوان اشتها آور عمل كند و اگر آن را قبل از غذا مصرف نماييد مي تواند محرك خوبي براي بيشتر غذا خوردن باشد در نتيجه برنامه غذايي براي استفاده از دال عدس مي تواند بسيار مهم باشد.
اما به اين نكته نيز توجه داشته باشيد كه مصرف بسيار از اين محصول نيز مي تواند باعث نفخ شود. شما مي توانيد براي جلوگيري از نفخ عدس آن را 24 ساعت قبل از استفاده خيس نماييد، به اين صورت مي توانيد نفخ آن را از بين ببريد.
دال عدس به تنهايي يك غذاي كامل است زيرا داراي مقدار زيادي انرژي مي باشد و مي توان آن را به عنوان يك صبحانه كامل و مفيد كه مي تواند انرژي مورد نياز در طول روز را تامين كند استفاده نماييد. و در نظر داشته باشيد كه استفاده از دال عدس قبل از شروع تمرينات ورزشي مي تواند انرژي بالايي را براي شما تامين نمايد.
با توجه به خصوصيات و خواص دال عدس توصيه مي شود تا اين محصول را در برنامه غذايي خود داشته و به صورت مرتب و طبق برنامه از آن استفاده نماييد و براي اين منظور مي توانيد آن را از مراكز فروش عمده دال عدس به صورت عمده تهيه نماييد تا در هزينه و زمان خود صرفه جويي نماييد.
خواص دال عدس جهت فروش عمده دال عدس
- دال عدس داراي ميزان زيادي پروتئين، كلسيم، اسيد آمينه، فسفر و آهن مي باشد.
- دال عدس داراي ويتامين هاي گروه A و B مي باشد. و همينطور داراي مقدار كمي چريي غير قابل اشباع است. (چربي غير قابل اشباع براي سلامتي مضر نيستند و همينطور چاق كننده نمي باشد. )
- مصرف مرتب دال عدس موجب تقويت قلب مي شود. فيبر و منيزيم موجود در دال عدس در سلامتي قلب و پيشگيري از ناراحتي هاي قلبي موثر است. به همين منظور بهتر است در برنامه غذايي خود دو مرتبه در هفته دال عدس را داشته باشيم در نتيجه تهيه آن از مراكز فروش عمده دال عدس بسيار توصيه مي شود.
- دال عدس حاوي آهن است و آهن موجب جلوگيري از كم خوني و ساير بيماري ها ناشي از كمبود آهن مي شود و همچنين از لخته شدن خون پيشگيري مي كند.
- مصرف دال عدس حجم شير را در زنان شير ده را بالا مي برد به همين منظور مصرف دال عدس به زنان شيرده توصيه مي شود.
- دال عدس حاوي فيبر است و از خواص فيبر تقويت دستگاه گوارش مي باشد و از بروز بيماري هاي گوارشي جلوگيري مي كند.
- دال عدس سرشار از ويتامين A مي باشد كه در تقويت قدرت بينايي بسيار موثر است.
- دال عدس داراي انرژي بالايي است و دو فنجان دال عدس داراي 70 كيلوكالري انرژي مي باشد، بنابراين مي تواند به عنوان صبحانه پيشنهاد خوب و مفيدي باشد زيرا انرژي در طول روز را براي شما فراهم مي كند. همينطور با خوردن دال عدس قبل از ورزش ميتوانيد انرژي خوبي را ذخيره نماييد.
- دال عدس داراي پروتئين بالايي مي باشد كه اين مواد معدني يكي از موثرترين مواد معدني براي بدن مي باشد كه به مقدار قابل توجهي در دال عدس موجو است. ميزان پروتئين موجود در دال عدس و گوشت گاو برابر مي باشد در نتيجه افرادي كه به هر دليل گوشت مصرف نمي كنند ميتوانند در برنامه غذايي خود دال عدس را جايگزين گوشت نمايند.
- دال عدس براي بيماران ديابتي بسيار مفيد مي باشد و مصرف روزانه آن باعث تنظيم ميزان قند خون شده و در جلوگيري از بيماري ديابت نيز موثر است. به دليل وجود فيبر بالا در دال عدس مصرف آن بعد از وعده غذايي مي تواند مانع از افزايش قند خون شود.
- و ...
با توجه به خواص بالاي دال عدس مي توانيد اين محصول را در برنامه غذايي خود قرار دهيد و آن را در وعده هاي غذايي هفته خود استفاده نماييد و از خواص آن بهره ببريد. براي اين منظور بهتر است براي تهيه به مراكز فروش عمده دال عدس مراجعه نماييد و آن را به صورت عمده تهيه نماييد.
تست كردن نمونه دال عدس
شما مي توانيد قبل از خريد نمونه اي از دال عدس را خريداري كرده و آن را تست نماييد كه در ادامه در ارتباط با چگونگي تست دال عدس خواهيم گفت تا شما براي خريد عمده دال عدس بهتر بتوانيد تصميم بگيريد.
در ابتدا مقداري عدس را داخل آب ريخته و روي شعله گاز قرار مي دهيم تا به مدت 30 الي 40 دقيقه بجوشد.
پس از تمام شدن زمان مشخص شده چند دانه از عدس ها را برداشته و مورد تست قرار مي دهيم و بررسي مي نماييم كه چه مقدار از آن پخته، چه مقدار از آن له شده و چه مقدار سخت مي باشد.
اگر به حالتي برخورديم كه عدس ها برخي سخت و برخي له شده بودند در زمان پخت، متجه مي شويم كه آن عدس مرغوب نيست و آن را خريداري نمي كنيم. علت اين بي كيفيتي مي تواند اين باشد كه برخي از فروشندگان حبوبات به عنوان مثال فروشنده دال عدس زماني كه دال عدس ها را از شهرهاي مختلف تهيه مي كنند آنها را باهم مخلوط مي نمايند كه ممكن است در اينجا دال عدس با كيفيت و بي كيفيت مخلوط شود.
توجه داشته باشيد كه اين دليل اختلاف كيفيت مي تواند به دليل متفاوت بودن آب و خاك شهرهاي مختلف باشد هرچند بذر آنها يكي باشد اما آب و هوا كشت آن مي تواند در كيفيت آن تاثير بگذارد و در نهايت در زود پخت و دير پخت بودن آن تاثير گذار باشد. اينگونه مي شود كه آن دال عدس كه از كيفيت هاي مختلف مخلوط مي شود ديگر مرغوب نخواهد بود.
دستور پخت دال عدس
- در يك قابلمه آب جوش دال عدس هايي را كه از قبل آماده كرده ايد را بريزيد.
- آب را براي بار ديگر بجوشانيد و بعد از حدود ۵ دقيقه حرارت را كم كرده و بگذاريد تا دال عدس ها به مدت زمان ۳۰ دقيقه در قابلمه جوشيده شوند.
- دال عدس براي لعاب شدن با مواد ديگر بسيار مناسب است و به راحتي طعم آن ها را به خود خواهد گرفت.
- از دال عدس بيشتر در تهيه سوپ و عدس و خورشت عدس استفاده مي شود.
همانطور كه مشاهده مي كنيد اين محصول پخت بسيار راحتي نيز دارد به همين دليل بهتر است بريا استفاده از آن را از مراكز فروش عمده دال عدس به صورت عمده خريداري نماييد تا در برنامه هفتگي خود به صورت ثابت آن را داشته باشيد.
- دوشنبه ۱۸ مرداد ۰۰ ۱۱:۵۶ ۵ بازديد
- ۰ نظر